Computers op scholen steeds normaler

Op scholen wordt steeds meer aandacht besteed aan de computer. De kinderen mogen vanaf groep een al aan de computer werken, ze leren tellen bijvoorbeeld. Er zijn ook kinderen die de letters al kennen en zij kunnen dan een ander spel op de pc doen waar zij weer veel van kunnen leren. Het is de bedoeling dat kinderen educatief bezig zijn en op de computer kan dat zeker. Je kunt een cd rom aanschaffen maar je kunt ook een internet site openen waar veel spellen worden aangeboden want ook dat is erg leerzaam voor de kinderen. Laat de kinderen daarom nu zelf eens aan de pc zitten en zorg eens dat zij zelf de muis kunnen bedienen. Je kunt de kinderen thuis ook laten oefenen zodat zij het op school alleen kunnen doen, zo hebben zij het idee dat ze al veel zelf kunnen doen! Neem daarom nu de tijd om een educatieve website voor de kinderen op te zoeken en zorg dat zij nog veel kunnen leren op het internet en van elkaar. Want kinderen kunnen elkaar ook erg goed helpen als zij aan de computer bezig zijn.