Leuke websites voor studenten

Studenten surfen graag op internet, we hebben voor hen een aantal leuke sites op een rijtje gezet waar ze van kunnen genieten. Het is belangrijk om tussen het studeren door even een pauze te nemen en lekker te ontspannen, dat maken wij nu mogelijk!

Studenten Forum

Als je naar Studenten Forum gaat dan kun je ervaringen uitwisselen met andere studenten, ze vinden het fijn om met elkaar te kunnen praten en ze begrijpen elkaar. Maar wil je liever andere studenten ontmoeten met een ander doel? Dan kun je gaan daten. Op Student Zonder Cent kun je zien welk datingsites er zijn voor studenten. Zo hoef je niet alle donkere dagen alleen door te komen maar kun je met elkaar chatten!

studenten-forum

Student Zonder Cent

Studenten komen hier graag aangezien je hier leuke dumpprijs sites kunt vinden. Je kunt hierbij denken aan iBood, GrouDeal en GroupOn. Studenten kijken daar graag omdat hier alles veel goedkoper is dan in een ‘gewone’ winkel. Studenten hebben niet zo heel veel geld te besteden en alle euro’s die zij kunnen besparen willen zij dan ook graag besparen en dat wordt nu mogelijk gemaakt. Verder is ook One Day Price interessant, aangezien je daar echt alles kan vinden. Van gourmetstel tot gereedschap set en van bellenblaasmachine tot discolamp. Iedere dag vind je hier verschillende goede aanbiedingen.

Studenten Fotoalbum

Ben je graag creatief bezig en wil je graag foto’s van je vrienden op je kamer hebben op het bureau of aan de muur? Via Webprint kunnen studenten foto’s uploaden en er leuke dingen van maken. Denk eens aan een leuk fotoalbum maken waarin je de leukste momenten uit je studententijd laat terugkomen. ”Your best friends, unique moments and school mates.” Je kunt het helemaal zelf samenstellen en dus urenlang gaan puzzelen met wat je allemaal leuk vindt, om het vervolgens online te bestellen. Het is niet te duur en er zijn mogelijkheden genoeg om je studentenkamer weer gezellig aan te kleden met persoonlijke tintjes.

fotoalbum-maken-studenten

Studenten Startplaats

Wil je verschillende websites bij elkaar hebben als student? Dan is Studenten Leuke Start een aanrader. Je kunt hier per categorie kijken wat de mogelijkheden zijn en daaronder vind je weer verschillende websites. Denk aan studieboeken, vervoer of misschien will je wel een stuk laten vertalen. Kortom, hier wordt het allemaal aangeboden dus als je deze link opslaat onder je favorieten dan kom je als student niets meer te kort!