Alle vormen van auto delen bij Greenwheels: voordelig en flexibel

In een tijd waarin duurzaamheid hoog op de agenda staat, is het hebben van een eigen auto niet altijd de meest milieuvriendelijke keuze. Maar wat als je de flexibiliteit van een auto nodig hebt zonder de last van eigendom? Greenwheels biedt een scala aan opties die perfect passen in een groene levensstijl. Hier kijken we naar de verschillende mogelijkheden die Greenwheels te bieden heeft, met een speciale focus op zakelijk auto leasen.

Basisabonnement: ideaal voor incidenteel gebruik

Voor degenen die af en toe een auto nodig hebben, biedt Greenwheels het basisabonnement. Met dit abonnement heb je toegang tot een wagenpark van duurzame auto's verspreid over Nederland. Je betaalt huur auto alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk rijdt, waardoor dit een voordelige optie is voor wie niet vaak de weg op hoeft.

Standaardabonnement: voor regulier gebruik

Voor mensen die wat vaker een auto nodig hebben, is het standaardabonnement een uitstekende keuze. Met dit abonnement krijg je toegang tot een ruimer aanbod van auto's en ben je flexibel om op korte termijn een voertuig te reserveren. Bovendien zijn de tarieven gunstiger dan bij het basisabonnement, wat het een goede optie maakt voor frequente gebruikers.

Zakelijk auto leasen: duurzaamheid in de werkomgeving

Voor bedrijven die streven naar duurzame mobiliteit, biedt Greenwheels een speciale zakelijke optie. Zakelijk autodelen via Greenwheels stelt organisaties in staat om de voordelen van een eigen wagenpark te combineren met de milieuvriendelijkheid en flexibiliteit van deelauto's. Dit kan niet alleen kosten besparen, maar ook bijdragen aan een groen imago voor het bedrijf.

Elektrische opties: rijden zonder uitstoot

Voor wie nog een stap verder wil gaan in duurzaamheid, biedt Greenwheels ook elektrische auto's aan. Met deze optie kun je genieten van de voordelen van een auto, zonder bij te dragen aan de uitstoot van schadelijke gassen. Bovendien zijn elektrische auto's vaak stiller en goedkoper in het gebruik, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor zowel individueel als zakelijk gebruik.

Maak gebruik van de greenwheels app: gemak binnen handbereik

Om het gebruik van de Greenwheels diensten nog gemakkelijker te maken, biedt de Greenwheels app de mogelijkheid om snel en eenvoudig een auto te reserveren, het voertuig te openen en te sluiten, en je ritten te beheren. Met een intuïtieve interface is de app een handige metgezel voor iedereen die onderweg is.

Of je nu af en toe een auto nodig hebt, regelmatig de weg op gaat, of een duurzaam alternatief zoekt voor het bedrijf, Greenwheels heeft voor ieder wat wils. Met verschillende abonnementen en elektrische opties, gecombineerd met de handige app, maakt Greenwheels duurzame mobiliteit gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen. Kies voor groen op weg gaan en ontdek vandaag nog de mogelijkheden bij Greenwheels!