Heb jij al een glasschilderij in de woonkamer?

Het inrichten van de woonkamer, het is iets waar heel veel mensen mee te maken hebben. Steeds meer mensen kiezen voor een glasschilderij als blikvanger in de woonruimte. In de woonkamer is het belangrijk om met een aantal dingen rekening mee te houden. Allereerst moet je nadenken over de functie van de ruimte. Wil je alleen televisie kijken of wil je er ook een eethoek in creëren? Daarnaast moet je natuurlijk ook nadenken over de sfeer die je in de ruimte wilt creëren.

Als je een nieuwe woonkamer gaat inrichten, of je huidige woonkamer gewoon een opfrisbeurt wil geven, ben je vast op zoek naar ideeën en inspiratie. Een goed begin is om te bepalen welke stijl je wilt: rustig en minimalistisch, of juist kleurrijk en gezellig? Daarna is het belangrijk om te overwegen wat voor soort meubels je nodig hebt. Heb je genoeg ruimte voor een grote bank en een eettafel, of is er maar plek voor wat kleinere meubels? Het zijn allemaal dingen om rekening mee te houden om een passende uitstraling tot stand te laten komen. Er zijn tegenwoordig heel veel accessoires beschikbaar om een woonkamer een unieke uitstraling te geven. In deze blog bespreken we de kracht van een glasschilderij aan de wand. 

Waarom een schilderij op glas?

Glasschilderijen zijn zeer populair. Het geeft de woonkamer tenslotte een unieke uitstraling. Een schilderij op glas is een kunstvorm waarbij een schilderij wordt aangebracht tussen twee lagen van gehard glas. Het schilderij wordt gezien door het onderste glaslaag, terwijl het bovenste laag ervoor zorgt dat het schilderij beschermd blijft. Ben je uitgekeken op een canvas schilderij? Dan kan een glasschilderij uitkomst bieden. Het beeld is kristalhelder, de kleuren zijn intenser en een glasschilderij heeft een luxe uitstraling. 

Een glasschilderij van een eigen foto

Je kunt natuurlijk gaan voor een glasschilderij van een prachtige oceaan of natuurlandschaap, maar je hebt zelfs tegenwoordig de mogelijkheid om een glasschilderij te laten maken met een eigen foto, klinkt geweldig toch? Kies bijvoorbeeld voor een schilderij op glas met een dierbare familiefoto of een vriendenfoto. 

Een schilderij op glas in zwart-wit

Ook glasschilderijen van zwart-wit zijn steeds meer terug te zien in woonkamers. Heb je een ander glasschilderij in kleur gezien of wil je een eigen zwart wit glasschilderij laten maken? Dan is dat geen enkel probleem bij Glazenschilderijen.nl. Kies bijvoorbeeld voor een stoere leeuwenfoto in zwart-wit, of ga voor een mooie stadsfoto in zwart-wit. De mogelijkheden zijn oneindig. Creëer een unieke uitstraling in de woonkamer met een glasschilderij van Glazenschilderijen.nl!