HT Greenhouses maakt ruimte voor nieuwbouw of grasland

Waar je ook komt in Nederland, de kans dat je ergens een (groot) kassencomplex tegenkomt is groot. Veel planten, bloemen en groenten en fruit worden immers in kassen gekweekt. Maar soms is een kas niet meer nodig. Het is dan een flinke klus om deze zelf te demonteren en ervoor te zorgen dat de grond weer bruikbaar wordt. Dat kun je beter aan de experts overlaten. Denk dan eens aan HT Greenhouses! HT Greenhouses is een wereldwijde kassensloper, maar ze doen nog meer! Zo kun je bij HT Greenhouses ook terecht voor een nieuwe of gebruikte kas. Natuurlijk voorzien van de meest innovatieve systemen op het gebied van verwarming, beregening, koeling en logistiek.

HT Greenhouses is hét bedrijf dat vakkundig te werk gaat

Het slopen van een compleet kassencomplex is niet zomaar iets. HT Greenhouses zorgt ervoor dat zoveel mogelijk materialen in tact verwijderd worden. Dus ook al het glas dat wordt gebruikt in de kassen. De medewerkers van HT Greenhouses hebben meer dan 35 jaar ervaring en kunnen al in een korte tijd korte metten maken met uw kas. De materialen worden goed gescheiden afgevoerd en, waar mogelijk, hergebruikt. WIl je op de plek van je oude kas een nieuwe kas laten plaatsen? Dat kan door hetzelfde bedrijf worden geregeld.

Een flinke schade aan uw kas?

Een flinke hagelbui of een windhoos kan voor veel ellende zorgen, zeker in gebieden waar veel kassen staan. Een flinke schade wil echter niet zeggen dat uw kas volledig gesloopt en herbouwd moet gaan worden. Neem altijd eerst contact op met HT Greenhouses. Zij zijn niet alleen experts in kassensloop, ze zijn ook experts in kassenrenovatie. Door contact op te nemen met HT Greenhouses weet je al snel waar je aan toe bent en of je kas gerenoveerd kan worden. Dit kan veel geld besparen!

Wil je een nieuwe kas?

Of mag het ook een gebruikt exemplaar zijn? Je kunt in ieder geval terecht bij HT Greenhouses voor beide opties. Het spreekt voor zich dat zowel een nieuwe als een gebruikte kas met de grootst mogelijke zorg wordt geplaatst. Ook nieuwe of gebruikte machines kun je via dit bedrijf aanschaffen. Voor de installatie heb je geen andere partij meer nodig. Alle kennis is in huis en de medewerkers van HT Greenhouses houden wel van een uitdaging!

Wil je meer informatie? Dan kun je heel gemakkelijk contact opnemen. Je vindt het telefoonnummer en het mailadres gewoon op de website.