Zomershoppen!

De zomer is weer onderweg, en dat betekent natuurlijk van alles. Hopelijk weer meer naar buiten, barbequen, vrienden zien, misschien zelfs op vakantie? Maar een van de allerleukste dingen aan de zomer die weer voor de deur staat, is toch wel het vernieuwen van de zomergarderobe. Shoppen! Mijn favoriete merken op dit moment zijn Josh V en Versace, vooral de Versace jeans couture, fantastisch. Laten we samen een kijkje nemen bij deze merken en waarom ze ook in jouw zomergarderobe thuishoren!

Versace

Laten we beginnen met een van de giganten in de modewereld: Versace. Het Italiaanse modemerk werd in 1978 opgericht door Gianni Versace. In het rijtje met Gucci en Dolce & Gabbana was Versace in de jaren 90 en de vroege 2000s een echte staple in de modewereld. Dit is nog steeds zo, omdat het merk altijd is blijven innoveren en verbeteren. Ze staan voor mooie kleding van goede kwaliteit, en verkopen naast kleding ook allerlei accessoires, parfums en andere luxueuze producten.

Josh V

Het hippe Josh V bestaat recent 10 jaar, en dat moet ook gevierd worden. Nog lang niet zo oud als Versace, Josh V heeft alsnog bewezen dat mooie, hippe kleding in hun straatje licht. Hun gevoel voor stijl heeft iets bohemian en ze zorgen altijd voor betaalbare stukken. Ook spelen ze vaak met aparte vormen, effen kleuren en gebruiken ze materialen en kleuren die je niet vaak ziet in de contemporaine mode. Het is gaaf om te zien hoe een jong modemerk zich langzaam ontwikkelt, zeker als je kijkt naar de historische modewereld die een merk als Josh V al is voorgegaan.

Zowel Versace als Josh V hebben kleding waar ik ontzettend blij van wordt, en ik kan niet wachten om mijn zomergarderobe aan te vullen. De merken waar ik bij shop zijn niet altijd de goedkoopste, maar ik probeer altijd goede kwaliteit te vinden, en kleding waar ik me comfortabel in voel. Dit is misschien nog wel het belangrijkste aan dit alles; kleding waar jij je comfortabel in voelt is de beste kleding. Zolang jij het gevoel hebt dat je straalt in je outfit, doe je dat ook. Vul je zomergarderobe dus aan met merkkleding of tweedehandsjes, duur of goedkoop, dat maakt niet uit; vul het aan zodat jij je goed voelt in wat je draagt. Wees jezelf, kleedt je zoals jij je wilt kleding en maak lol. Je bent mooi!