Een tv huren voor een event? Zo geregeld!

Wanneer je je hebt aangemeld om op een beurs te gaan staan, dan komt daar nogal wat bij kijken. Je wilt dat jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld wordt gebracht en dat de interesse van langslopende mensen snel wordt gewekt. Je krijgt maar één kans voor een goede eerste indruk. En dus zorg je dat je stand goed ontworpen is. De kleuren passen mooi bij je bedrijfslogo, de visitekaartjes en give aways zijn op tijd besteld. Je personeel en jij lopen allemaal in kleding met daarop het logo van het bedrijf. Maar er ontbreekt nog iets. Je wilt je bedrijfsfilm laten zien! Een TV huren is dan een goed idee. Je huurt een TV, compleet met standaard, al voor een klein prijsje. Maar hierdoor zorg jij wel voor een betere zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Een TV huren voor een presentatie

Wanneer je tegenwoordig een presentatie moet geven, kom je niet meer weg met een praatje met hier en daar een plaatje. Nee. Je moet minimaal zorgen voor een interactieve ervaring met bewegende beelden. Nu heb je zelf wel een laptop, maar het is natuurlijk onmogelijk om daar de hele zaal op te laten meekijken. Dus is een TV huren een goed idee. De TV's zijn er in verschillende formaten en kunnen aangesloten worden op jouw eigen laptop. Sterker nog, je kunt zelfs 2 TV's aansluiten. Zo weet je zeker dat de complete zaal meekrijgt wat jij aan het presenteren bent.

Het EK Voetbal komt er weer aan!

En voetbal kijken, dat doen we graag samen. Bij voorkeur in de kroeg onder het genot van een biertje (of twee). Maar wat nu als jij kroegeigenaar bent en je alleen een kleine TV hebt staan? Dan komen je klanten pas na de wedstrijd naar jouw etablissement. Ze kijken de wedstrijd dan liever ergens anders. Huur dus op tijd een grote TV. Je klanten zullen daar blij van worden en jij natuurlijk ook. Het is de investering dubbel en dwars waard!

De afstand tot de TV is belangrijk

Heb  je een klein kroegje? Dan is een scherm van 60 inch waarschijnlijk ruim voldoende. De fijnste afstand tot de tv is dan 5 meter. Al kan ik me voorstellen dat de voetbalsupporters in jouw kroeg er liever met hun neus bovenop zitten. Zet twee 46 inch schermen een stukje uit elkaar en zorg dat het geluid uit alle boxen in je kroeg komt voor de meest ultieme voetbalervaring. Je gasten zullen bij iedere wedstrijd weer bij je terugkomen!