Geschikte cadeautjes om op de post te doen

Het blijft vervelend wanneer je niet aanwezig kunt zijn op de verjaardag van een goede vriend, vriendin of familielid. Een kaartje sturen is dan natuurlijk altijd leuk, maar nog leuker is het om een kleinigheidje mee op de post te doen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om iets snel te verzenden, zelfs naar het buitenland, maar houd er wel rekening mee dat er altijd vertraging op kan lopen. Voornamelijk rond drukke dagen zoals kerst en valentijn. Ook niet alle cadeautjes zijn geschikt om te verzenden via de post, daarom staan er hieronder 4 verschillende leuke pakketjes die ook zeer geschikt zijn om op de post te doen. Dit komt dan zowel doordat er voor deze cadeautjes speciale services zijn ontwikkeld, of omdat het een geschikte vorm heeft voor de goedkoop pakket versturen service heeft. 

Bloemen cadeau

Wanneer u een pakketje wilt versturen dan is het vaak niet handig om iets te versturen dat snel beschadigd raakt. Hierdoor zult u er niet snel opkomen om een bosje bloemen te geven aan iemand, Maar tegenwoordig is dit zeer zeker wel mogelijk. Er zijn veel verschillende services die het mogelijk maken om een bosje bloemen af te leveren op het juiste adres op de juiste tijd. Het is zelfs mogelijk om het boeket zelf uit te kiezen en er een persoonlijk kaartje aan toe te voegen. 

Boek cadeau

Voor veel oudere mensen is een boek altijd wel een goed cadeau, maar u zult verrast zijn hoeveel kinderen lezen ook een leuke bezigheid vinden. Een andere reden waarom een boek een leuk maar ook handig cadeau is om op de post te doen komt door de vorm van het boek. Een boek is het juiste formaat om als ‘brievenbus pakketje’ te versturen. Zo een pakket is een stuk goedkoper dan een standaard pakketje. Wanneer u niet weet wat voor een boek u voor iemand moet kopen is een boekenbon de goede oplossing. 

Ballon cadeau

Een ballon is meer een leuk en grappig kleinigheidje dan een echt cadeau, maar het kan wel iemands dag een heel stukje leuker maken. Plus dat het een leuke decoratie is voor op het feest zelf, hiermee ben je toch nog wel een soort van aanwezig. Net als bij de bloemen zijn er ook verschillende leveranciers die het mogelijk maken om een eigen ballon uit te zoeken en er een leuk persoonlijk kaartje aan toe te voegen. Deze leveranciers leveren het precies op de datum van de verjaardag af, denk er wel aan dat je het op tijd besteld.