Altijd water mee onderweg

 

Wanneer je een flaske meeneemt, heb je altijd een mooie fles om water in te doen voor onderweg. Als je een middag gaat wandelen is het handig om zelf water mee te nemen in plaats van dit nog ergens te moeten gaan kopen. Ook is het zo dat wanneer je zo’n fles hebt, je het altijd kunt bijvullen als je ergens bent waar kraanwater is. De herbruikbare flessen zijn beter voor het milieu aangezien je geen plastic flesjes meer hoeft te kopen die overigens enorm duur zijn bij bijvoorbeeld een tankstation of als je helemaal moet omreizen naar de supermarkt.

Voor iedereen een fles

Er zijn allemaal waterflessen in verschillende kleurtinten en er zijn zelfs flessen met prints erop wanneer je een interessant ogende fles wilt. Wanneer iedereen in je gezin er een heeft, kun je ze gemakkelijk uit elkaar houden door iedereen een andere kleur te laten kiezen. Wanneer je dit doet weet iedereen precies waar die aan toe is en ontstaan er geen verwarringen. Ook wanneer je gaat picknicken en je neemt verschillende drankjes mee is het handig om verschillend gekleurde flessen te doen zodat je precies weet in welke fles welke dranksoort zit. Wanneer je bijvoorbeeld water, limonade en wijn wilt meenemen is dit handig om te weten. Ook worden de drankjes die erin zitten enorm lang koud gehouden en kun je er zelfs warme dranken in doen. Ook kun je warme soep meenemen die 12 uur lang warm blijft. Zo kun je de hele dag door genieten van warme drankjes wanneer het koud is.

Blijf altijd gehydrateerd

Als je een gepersonaliseerde waterfles hebt, wordt je automatisch meer gemotiveerd om meer water te drinken. Je pakt sneller een mooie fles omdat je hier graag naar kijkt dan wanneer je een plastic flesje hebt. Zo blijf je meer gehydrateerd omdat je meer water gaat drinken. Het drinken van water is belangrijk om je gezondheid op peil te houden. Wanneer je meer water drinkt op een dag zul je merken dat je meer energie krijgt, je huid wordt stralender, het zorgt voor een betere bloedsomloop en heeft een detoxerende werking. Wanneer je slecht hebt gegeten kun je al een hoop aanpakken door veel water te drinken. Maar het is ten alle tijden belangrijk om dit te blijven doen. Er wordt aangeraden om gemiddeld ongeveer 2,5 liter per dag te drinken om zo je lichaam gezond te kunnen houden. Zo blijft je huid altijd stralen en wordt je gezonder.