Een lease auto is een perfecte oplossing

Wanneer je wilt gaan voor een lease auto, dan valt het nog niet mee om de juiste leasemaatschappij te vinden. Je moet er maar op vertrouwen dat de leasemaatschappij die jij uitkiest ook daadwerkelijk de beste voorwaarden voor jou heeft. Heb je dat verkeerd ingeschat, dan kan een lease auto je alsnog veel geld kosten. En dat is nu juist wat je met een lease auto probeert te voorkomen. Het zou dus wel zo fijn zijn als je verschillende leasemaatschappijen met elkaar kunt vergelijken. Gelukkig kan dit nu! Je kiest online voor welke leaseconstructie je wilt gaan, voor private lease, voor zakelijke lease of voor short lease en je vergelijkt heel gemakkelijk de verschillende aanbieders met elkaar. Zo kun je precies die lease auto gaan rijden die jij voor ogen hebt.

Kies de lease auto die bij jou past

Ben je zzp'er of wil je particulier gaan leasen? Wil je het complete wagenpark van je bedrijf vervangen voor nieuwe lease auto's? Alle mogelijkheden staan volledig open. Het is maar net wat jij nodig hebt. Als zzp'er ben je wel een geval apart: veel leasemaatschappijen zullen garanties, jaarcijfers en nog veel meer informatie willen ontvangen voor je in aanmerking komt voor een leaseauto. Dan is shortlease wellicht een betere oplossing. In de meeste gevallen kun je als zzp'er gaan voor shortlease omdat dit om korte termijnen gaat. De auto is dan het onderpand.

Zakelijk leasen kan klein maar ook heel groot

Heb jij een bedrijf en wil je zakelijk gaan leasen, dan zal dat, over het algemeen, vrij gemakkelijk te regelen zijn. Je zult van te voren goed je budget moeten bepalen en goed moeten doorrekenen of je de maandelijkse factuur kunt betalen. Wil je alle auto's in je wagenpark vernieuwen en daar leaseauto's voor in de plaats zetten? Dan zijn er zeker mogelijkheden. Je kunt zakelijk leasen in het klein, maar je kunt het zo groot maken als je zelf wilt.

Wat is eigenlijk het voordeel van leasen?

Het grote voordeel van het leasen van een auto is dat je elke maand precies weet waar je financieel aan toe bent. Je betaalt een vast bedrag per maand. Bij dit bedrag is alles inbegrepen, van verzekeringen tot de wegenbelasting, het onderhoud en de pechhulp. Het enige dat je zelf nog moet regelen is het tanken of het opladen van de accu's. Want ja, je kunt er tegenwoordig ook voor kiezen om een elektrische auto te leasen.