Verkoop je auto online via OSW.nl

Je auto verkopen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn, toch lijkt het nog vaak een flinke klus. Bij een regulier garagebedrijf kun je, over het algemeen, alleen maar inruilen. Maar wat nu als je geen andere auto wilt? Verkoop je auto dan online via OSW.nl. Dat gaat niet alleen gemakkelijk, het gaat ook nog eens snel. Verkoop je auto online voor de beste prijs. Of het nu gaat om een nog rijdend model of een sloopauto, je kunt online terecht. Verkoop je auto online door de gegevens in te vullen en een bod aan te vragen. Het is niet moeilijk, het is vooral een kwestie van goed opletten en de juiste gegevens invullen.

Verkoop je auto snel en gemakkelijk online

Je vraagt online, door het invullen van de gegevens die horen bij jouw auto, een bod aan. Je ontvangt binnen 24 uur de beste prijs die je kunt verwachten. Dit bod accepteer je of juist niet. Accepteer je het bod? Dan wordt de auto bij je opgehaald en betaald. Ook de vrijwaring wordt geregeld. Je hebt er dus verder geen omkijken naar. Zo gemakkelijk en snel en voor zo'n goed bod heb je nog nooit een auto verkocht!

Wat nu als je auto totalloss is?

Ook dan kun je je auto online verkopen. Het is dan, natuurlijk, wel belangrijk dat je de schade goed invult op het online formulier. Je kunt er eventueel zelfs foto's bij aanleveren. De hoogte van de prijs zal dan afhankelijk zijn van de onderdelen aan de auto die nog bruikbaar zijn. De rest van de auto zal voor oud ijzer verkocht worden. Een auto is niet alleen totalloss als deze compleet in elkaar is gereden bij een aanrijding. Ook wanneer de auto niet meer door de APK komt en de prijs voor de reparaties hoger is dan de waarde van de auto, kan de auto als totalloss worden gezien.

Ook andere voertuigen kun je online verkopen

Bij OSW.nl kun je meer voertuigen verkopen dan alleen auto's. Ook voor de verkoop van een motor, caravan, camper en zelfs een boot kun je hier terecht. De procedure is iedere keer dezelfde: je vult de gegevens in en vraagt een bod aan. Je verkoopt je motor, caravan, camper en boot net zo gemakkelijk als je auto. Je kunt het bod accepteren en dan wordt hetgeen je te koop hebt bij je opgehaald en betaald. Je hoeft er zelf niet mee lopen te leuren en een te laag bod te accepteren. Dat is goed geregeld!