Een ongelukje zit in een klein hoekje, ook tijdens een reis

Zelf ben ik onwijs onhandig en zit een ongelukje zeker in een klein hoekje bij mij. Ik stoot mijzelf overal tegen aan, struikel over mijn eigen voeten, wordt altijd door muggen gebeten en sta elke vakantie onder de bultjes. Maar het kan natuurlijk iedereen overkomen en het is meer dan normaal. Maar thuis is het op een of andere manier altijd net iets minder erg. We weten allemaal dat ook tijdens onze vakantie een ongelukje kan gebeuren. Wanneer je in een hotel verblijft, kunnen ze vaak goed Engels en is er eigenlijk niet echt iets aan de hand. Maar wanneer je bijvoorbeeld aan het backpacken bent, is het handig om goed voorbereid te zijn. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Want je wilt natuurlijk goed voorbereid zijn maar niet dat jouw gehele backpack of koffer vol zit met middelen om het te voorkomen of verhelpen en er geen ruimte meer is voor kleding of souveniers om mee terug te nemen.

 

Zorg altijd voor anti beet spray

Een spray of en zalf, wanneer je door bijvoorbeeld muggen wordt geprikt wil je niet continue met de jeuk rond lopen. Dan is het altijd handig om iets bij te hebben, maar natuurlijk ook al iets wat je van te voren kan gebruiken zodat je eigenlijk al beschermd bent. Want voorkomen is beter dan verhelpen uiteindelijk. Of tenminste de poging tot. En dan is het altijd handig om een flesje bij de hand te hebben.

 

Een kleine ehbo kit voor onderweg

Dit is natuurlijk helemaal handig en ze hebben dit natuurlijk op reis formaat. Een formaat dat gemakkelijk in de backpack past en niet al te veel ruimte in beslag neemt. Want dat is natuurlijk ook wel handig. Dus ben je aan het hiken en je stoot ergen tegen aan of er gebeurt iets, dan heb je altijd een paar middelen om er iets tegen te doen. 

Dus wanneer je inkopen gaat doen voor jouw reis is het goed om te kijken bij Care Plus. Dit merk heeft alles wat jij nodig hebt om mee op reis te nemen om kleine ongelukjes of beetjes te verhelpen of te voorkomen. En omdat hun helemaal gericht zijn op de reizigers, is het allemaal in formaat wat je makkelijk overal kan meenemen en in elke tas eigenlijk wel past. Dus dat is ook nog een pluspunt. En dan is het voordeel ook nog dat je niet in gebrekkig Engels, of een andere taal, bij de apotheek moet uitleggen wat er aan de hand is of wat je nodig hebt. Want dan heb je het zelf gewoon al bij.