Tijd om wat verbouwingen doen

In deze periode rondom de maatregelen wat betreft het corona crisis zijn er veel mensen die ervoor kiezen om wat verbouwingen te doen aan hun huis. Doordat we geadviseerd worden om zoveel mogelijk thuis te blijven, is het ook wel de uitgelezen mogelijkheid om thuis wat aanpassingen te doen. Met het normale drukke leven heb je normaal gesproken weinig tijd om een project aan te gaan of om een verbouwing te doen. Ook doordat je nu veel meer binnen zit, zul je je sneller erger aan bepaalde dingen die nog niet af zijn in huis. Zelf had ik ook nog een lijst met dingen die gedaan moesten worden in huis, van kleine dingen tot grote aanpassingen. Een aantal aanpassingen die ik heb doorgevoerd zal ik hieronder verder toelichten.

Wat kleine aanpassingen

Doordat ik nog niet zolang in mijn nieuwe huis woon, waren er nog veel kleine aanpassingen die ik moest doen. Denk hierbij aan dingen zoals nog wat tegeltjes plaatsen in de badkamer, het maken van een kapotte kast in de keuken en het in elkaar zetten van een nieuwe kledingkast. In de afgelopen weken heb ik thuis gewerkt en ook mijn handen uit de mouwen gestoken wat betreft het klussen. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het doen van de kleine aanpassingen aan mijn woning. Eerst was ik nog niet erg handig met het klussen, maar daar ben ik steeds beter in geworden. Al in de eerste maand van de quarantaine heb ik alle kleine aanpassingen gedaan die ik wilde doen. En ik kan je zeggen dat dat er een hoop waren.

Ook gelijk maar een nieuwe vloer

Toch was ik na alle kleine aanpassingen nog niet klaar. Ik had de smaak te pakken en wilde ook een grote aanpassing doen. Ik was niet tevreden met mijn vloer, want het was oude laminaat dat er niet meer mooi uitzag. Daarom heb ik ervoor gekozen om een nieuwe vloer te plaatsen. Na online even gezocht te hebben naar laminaat, ben ik uitgekomen bij www.de-laminaatexpert.nl en ik gekozen voor een grijskleurige laminaatvloer. Bij het leggen van de vloer kreeg ik gelukkig wel wat hulp van een vriend van me. Het leggen ging ons erg goed vanaf en de nieuwe vloer lag binnen no time in mijn huis. Het kostte me veel moeite en tijd, maar dan heb je ook echt wat.