Het voordeel van Windows 10 

 

Bij het kopen van een computer denken we niet zo snel aan het besturingssysteem. We gaan er meestal gewoon vanuit dat dit standaard geïnstalleerd staat. Echter is dat helemaal niet het geval en zijn er ook meerdere versies beschikbaar. Een reis door de tijd terug van Windows brengt je langs de klassieke Windows 95 en Windows XP besturingssystemen. Tegenwoordig werken we met veel meer gemoderniseerde systemen. De meest populaire en meest recente is Windows 10. Deze versie lijkt erg op Windows 7, maar is op een aantal belangrijke punten net een stukje beter. Ik vertel je er graag meer over in mijn blog. 

De voordelen van Windows 10

Windows 10 is erop gericht om te multitasken in de verschillende dingen die je moet doen op een computer. Door gebruikt te maken van de browser Edge en de combinatie van verschillende functies, kun je eenvoudig aantekeningen maken of switchen tussen verschillende functionaliteiten. Een ander groot voordeel van Windows 10 is het gebruik maken van een 4-split screen, waardoor je multifunctioneel bent. Het verbeteren van het Windows programma wordt al sinds jaar en dag gedaan door 

Mijn ervaringen met dit systeem

Zoals vele mensen gebruik maken van Windows, doe ik dat natuurlijk ook. De grote tegenhanger van Apple is ook zeer populair, maar de klassieke computer systemen komen toch echt van Windows. De generatie geboren tussen 1980 en 2000 is met de opkomst opgegroeid. Mijn ervaring met het Windows 10 systeem is nu een klein jaartje oud. Het lijkt veel op het vorige systeem, maar als je veel werk tegelijkertijd wil doen is dit systeem ideaal. Ik vind het sowieso het beste idee om altijd het nieuwste systeem te gebruiken. Op deze manier weet je dat je de meest veilige en meeste up-to-date besturingssysteem van je PC gebruikt.  

Het aanschaffen van een Windows 10 home key is dus erg eenvoudig. Onlinekeys.nl is een platform waar je voor een scherpe prijs het systeem kunt aanschaffen. Je kunt het systeem daarna eenvoudig installeren. Voor je het weet heb je al plezier en profijt van je aankoop!

Geef een reactie