Warm en knus de winter door

Het is nu echt zover, de zomer is voorbij. Zelfs in september hadden we nog een aantal prachtige zomerdagen maar nu dat de zomer echt voorbij is moeten we weer gaan voorbereiden op de winter. Het zal kouder en natter worden en dit betekent dat, in plaats van ons huis beschermen tegen de hitte tijdens de zomer, we nu ons huis lekker warm en knus moeten houden. De winters worden in Nederland ook warmer maar op een aparte manier voelt het juist kouder aan. Een windstille dag met sneeuw en een temperatuur net onder het vriespunt is aangenamer dan harde wind, regen en kou van vijf, zes graden. In dit artikel bespreken we hoe je zowel buiten als binnen warm en knus de winter doorkomt.

Goede winterjas

Warm naar buiten in de winter begint met een goede winterjas. Wij raden een Airforce winterjas aan. Het merk Airforce komt van eigen bodem en maakt al meer dan 20 jaar hoge kwaliteit winterjassen. Het is van oudsher een familiebedrijf dat jassen probeert te maken die de warmte van familie met zich meedragen. De jassen zijn van de hoogste kwaliteit en zullen dus ook goed bruikbaar zijn voor wintersport. De winterjas gaat ook goed samen met xplct tassen en truien. Een andere goede tip om jezelf warm te houden in de winter is het dragen van thermo ondergoed onder je winterkleding.

Warm huis zonder hoge kosten

Een van de nadelen aan de wintermaanden is dat je hogere energiekosten hebt aangezien je je woning wilt warm houden. Maar er zijn ook andere manieren om je woning op te warmen zonder dat je hogere energiekosten krijgt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor infrarood verwarming waarmee je over het algemeen al 20% tot 30% op je energiekosten kunt besparen. Maar je kunt ook gewoon de verwarming uitzettend en kiezen voor een dikke trui en lekker op de bank onder een dekentje kruipen. Wanneer je dit met je geliefde doet is het ook nog eens ontzettend romantisch.

Fijne verlichting

In de winter wat kaarsen aansteken en zorgen voor zachte verlichting van je kamer of slaapkamer zorgt ook voor een knus gevoel. Wat is er nu fijner dan lekker warm en knus onder een dekentje liggen terwijl om je heen kaarsen voor een romantisch licht zorgen en het buiten regent en stormt. Zet een goede film aan en geniet van de winterdagen.