3 Tips voor een Hollandse zomer

Door alle maatregelen rondom Corona ziet het dagelijks leven er net even anders uit dan normaal. Kroegen zijn dicht, evenementen zijn afgelast: je mag niet met te veel mensen tegelijkertijd ergens zijn. En ook voor de zomervakantie geldt dat alles net anders is dan andere jaren. Want op vakantie gaan naar Frankrijk of Italië zit er dit jaar niet in. Maar treur niet, want je kan ook een hartstikke leuke zomer in Nederland hebben! In deze blog geven we je wat tips en inspiratie over hoe jij een mooie, Hollandse zomer kan beleven. Lekker genieten!

Geniet van je tuin/balkon

Ben jij een van de gelukkigen, die in een huis woont met een tuin? Dan heb je echt veel mazzel, want deze tuin zal je veel mooie momenten opleveren. Waar je normaal op een terrasje zou zitten, of aan het strand, is je tuin nu de aangewezen plek om lekker te genieten. En maak er wat van: dus investeer in een goed set tuinmeubilair, een parasol of een mooi assortiment aan plantjes. Zo geniet je nog meer! Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Daar geldt hetzelfde voor: prijs jezelf gelukkig en geniet. Maar treur niet, ook als je geen van de beide opties hebt, kun je lekker buiten genieten. In veel parken staan bankjes, en hetzelfde geldt voor bossen, aan meren of langs rivieren. Trek er op uit en geniet daar van de buitenlucht!

Koop een bootje

In Nederland, waterland, is varen een ultieme bezigheid die je bij lekker weer kunt doen. Waar je ook woont, er is altijd wel ergens een beetje water in de buurt. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan een middag op het water, zonnetje op je hoofd en een biertje in je hand? Dat is pas echt de Nederlandse droom. Twijfel je nog wat voor soort boot je zou kopen? Dat hangt maar net af van wat jij met je boot wilt doen. Maar een Rubberboot met motor is altijd een goede optie. Kijk eens op Rubberbotenonline voor wat ideeën!

Barbecue

Voor veel mensen staat barbecueën gelijk aan zomer. Vuurtje aan, stokbroodje erbij, en heerlijk uren kokerrellen. Maar barbecueën kan ook culinair zijn! Ga eens verder dan die speklapjes en worstjes, en experimenteer met verschillende soorten vlees en vis of groenten. En je kunt ook andere dingen op de barbecue bereiden, zoals brood, fruit of desserts. Ook hier geldt, online is genoeg inspiratie op te doen! Jij hoeft je in ieder geval niet te vervelen deze zomer.