Shortleasen is de beste variant

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om niet in een auto te rijden die ze zelf gekocht hebben. Het kopen van een auto is namelijk steeds duurder aan het worden. De aanschafprijs van een auto is een flink hoog bedrag en daarom is het voor sommige mensen een te grote investering aan het worden. Het leasen van auto’s is voor veel mensen daarom een steeds betere optie aan het worden, aangezien je bij een leaseauto simpelweg een vast bedrag per maand moet betalen. Uiteraard moet er nog betaald worden voor de kosten van de benzine, maar daarnaast zijn er niet veel dingen waar je nog voor moet betalen. In het maandelijkse bedrag dat je bij een leaseauto betaalt zitten bijvoorbeeld de kosten voor de verzekering van de auto, maar ook zitten hierin vaak de kosten voor de wegenbelasting en het onderhoud van de auto. 

 

Shortlease 

Voor veel mensen is er wel een groot nadeel aan het leasen van een auto. In sommige gevallen is het namelijk mogelijk dat het contract dat je hierbij afsluit soms wel voor vijf jaar vastgelegd kan worden. Dat is uiteraard een lange periode en niet iedereen vindt dat altijd even fijn. Je weet tegenwoordig namelijk niet meer waar je over vijf jaar staat en gaat. De shortlease is dan de beste optie waar je voor kan gaan kiezen. Bij het shortleasen van een auto zal je de auto namelijk voor minimaal een maand moeten leasen. Doordat de minimale duur van het leasen veel korter is, is het voor een grotere groep een stuk aantrekkelijker om te kiezen voor de lease. Zo zal je alsnog in een auto kunnen rijden die je niet zelf in het bezit hebt en daarnaast hoef je niet voor jaren aan de auto vast te zitten. 

 

Privé

Er zijn diverse manieren waarop je een auto zou kunnen leasen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de auto met jouw eigen bedrijf te leasen op een zakelijke manier. De shortlease prive is ook een optie. Door een auto privé te leasen kan je de auto voor alles wat je maar wil gaan gebruiken. Wanneer je als particulier een auto wilt gaan leasen is er een breed aanbod aan auto’s waaruit je zal kunnen kiezen. Hierdoor zal er altijd een geschikte auto voor de juiste prijs bij het aanbod te vinden zijn. Zo zal je op een makkelijke wijze de weg op kunnen gaan en tegelijkertijd hoef je de auto niet in het eigen bezit te hebben.