Shoppen leuk maken voor mannen

Er zijn over het algemeen vele verschillen tussen mannen en vrouwen, lichamelijk natuurlijk maar ook psychologisch. Iedereen die ooit een relatie heeft gehad is zich hiervan bewust. Een van de dingen waar mannen gigantisch in verschillen is het plezier dat ze halen uit shoppen. Waar veel vrouwen graag gaan shoppen en uren kunnen besteden met het uitkiezen van nieuwe kleren vinden mannen dit over het algemeen een verschrikkelijke ervaring. Desondanks gaan koppels toch vaak samen shoppen en regelmatig zie je in winkels gefrustreerde mannen staan wachten terwijl hun vriendin kleding uitkiest.

Om deze frustratie te beperken gaan we in dit artikel in op de beste manieren waarop shoppen leuker kan worden gemaakt voor mannen. Een van de eerste dingen die ik wil bespreken is het feit dat mannen over het algemeen op een hele andere manier shoppen dan vrouwen. Mannen hebben natuurlijk ook kleren nodig en dit betekent zo nu en dan ook moeten gaan shoppen. Maar een man zal over het algemeen precies weten wat hij nodig heeft en zo kort mogelijk doen over de trip.

Rondkijken

Daarom is een van de eerste tips die ik wil geven als je gaat shoppen met je vriend om minder lang te besteden met rondkijken. Wat jij gehaast shoppen vindt, zal hij waarschijnlijk nog steeds als treuzelen ervaren. Natuurlijk kun je best wat tijd nemen om alles te bekijken maar ga bijvoorbeeld niet heel lang voor een etalage staan voordat je de winkel ingaat. Ga meteen de winkel in en neem daar wat meer tijd om rond te kijken.

Plan andere activiteiten

Wanneer je met je vriend gaat shoppen is het een goed idee om andere activiteiten op die dag te plannen. Maak een duidelijk plan met een duidelijke tijd. Zorg er daarnaast natuurlijk voor dat het een activiteit is waar je man of vriend naar uitkijkt. Op deze manier zal het shoppen een stuk dragelijker voor hem worden aangezien hij iets leuks heeft om naar uit te kijken en weet wanneer het shoppen afgelopen is.

Shop ook voor hem

Als je de hele dag alleen shopt voor jezelf en in dames winkels bent is het logisch dat je vriend of man het snel gezien heeft. Zorg dus ook dat je wat tijd neemt om voor hem te shoppen. En je zult nu misschien denken aan kledingzaken voor mannen maar in realiteit ga je waarschijnlijk hele andere winkels in. Hij wil misschien in een elektronica winkel kijken naar computers of televisies. Ook kan je bijvoorbeeld nemen bij Hugo Boss of hij wat leuks ziet.